tisdag 29 januari 2013

Det blev som jag trodde

Men jag kan hämta visumet redan på torsdag så det ska nog gå bra, transport till Bergsjö är redan ordnad med vår transportör Key som har nytillverkade förgasarnålar med sig ner från Nål-Åke i Mellanfjärden till mig.
En rolig sak hände när Viktor var in på Centralen och knäppte kort på sig själv i en automat, tre kort föreställde honom, men det fjärde var lite olikt, undrar vem som får Viktors fjärde kort?

It was as I thought
But I can get the visa already on Thursday so it'll probably be fine, transport to Bergsjö is already arranged with our transporter Key that has newly carburetor needles down from Needle-Ake in Mellanfjärden to me.
A funny thing happened when Viktor was at the Central Station and photographed himself in a photographic machine, three cards pictured him, but the fourth was a little different, I wonder who gets Viktors fourth card?

5 kommentarer:

 1. Hoppas inte att gårdagens vurpa inte sätter några käppar i hjulet. Gaffelbenen såg riktigt krokiga ut.

  SvaraRadera
 2. Det ordnar sig säkert.
  Nu minns jag en rolig episod från forntiden, vi hade varit upp till Ö-vik och tävlat och Gösta S for ut i vallen i början av målrakan, ungefär vid grinden träffade jag Göstas cykel och fick lårkakor på bägge låren vid frivolten. Helgen efter skulle vi till Ö-vik igen för ett SM-kval tror jag. Eftersom jag var lite öm så lämnade jag allt hos Mats och tog bussen ner till Stockholm, Mats skulle se över cykeln. När jag kom upp igen på fredagskvällen började vi undersöka den hembyggda ramen lite noggrannare och det visade sig att hela styrhuvudet hade vridit sig, vi lade ikull cykeln och kapade så pass att det gick att hoppa på framhjulet för att reka den någorlunda rak igen, provkörning hanns inte med, men den fungerade bra.
  En gång under en tävling i Sundsvall satte vi ihop en sprucken ram med plåtbitar och slangklämmor, det blev inte så bra, den blev vinglig.

  SvaraRadera
 3. En skröna jag hört, om den är sann eller inte vet jag ej. Stig Rickardsson fick besök av en finne med krokig Ricksson-ram, finnen förväntade sig en ramgigg och proffsverktyg, men Stig klämde fast ramen mellan 2 björkar som växte så nära varann att det passade att kila in styrhuvudet och vred den rak.

  SvaraRadera
 4. Apropå käppar i hjulet
  En gång på Gällsbotjärn så rasade Pers bakhjul totalt, för att frakta den av isen så stoppade Bengt och jag redig pinne genom bakhjulet och började bära den av isen, väl uppe på land mötte vi min far som förskräckt frågade vad vi gjort med Pers cykel, Bengt svarade blixtsnabbt att pojken åkte för fort så vi måste få stopp på han... Det såg onekligen konstigt ut med alla trasiga ekrar och en grov pinne

  SvaraRadera
 5. Det är inte så att du har "Skeppet" kvar och kan låna ut den till Viktors Ryssresa? Nej då! Jag tror nog att Mats fått ihop Ismoppen redan.

  SvaraRadera