onsdag 28 mars 2012

Jag glömde visst batteriet

Den enda lediga plats vi har kvar är framför ramrören, det får bli en låda där. I forgot the battery
The only vacant space we have left is the front frame tubes, it may be a box there.

4 kommentarer:

  1. Batteri, ska du ha startmotor och lyse?

    SvaraRadera
  2. Läs inlägg november 2011 om Burnand Transformer, det var nästan 25 år sedan PAL-magneterna slutade att tillverkas så krämen börjar att ta slut. Nu har vi en brytare bara, visst skulle man vilja ha ett elektroniskt, men börjar det att krångla där så är det inte roligt.

    SvaraRadera
  3. OK. Hur mycket kräm behövs det då?
    Det finns ju Lithium ION batterier som är mindre, lättare och kan gömmas lite var som helst. Är inte exakt 12V nödvändigt så varför inte ett LiPo batteri (används till RC-modeller) som kan köpas billigt på eBay.

    SvaraRadera
  4. Jag köpte en skruvdragare för 2 år sedan (DeWalt) och fick tag på en trasig borrmaskin som vi tog handtaget från, byggde en fin låda i cutsen och använde bara DeWaltbatteriet. När jag kom dit och skulle ladda batteriet så visade det sig att det inte gick att köra med den svenska laddaren i USA, fick gå och köpa en till borrmaskin i Wendover som jag kunde ta laddaren från, sedan hade vi klapp kontakt i det förbannade handtaget och ett kortslutet batteri som tvärdog. Efter det så bestämde vi att ett vanligt batteri är inte så dumt.

    SvaraRadera