söndag 11 september 2016

Dragögla

Jag klarade inte att ha en synlig dragögla så det fick bli en lucka framtill där man kan dra ut öglan. Jag har varit ute i garaget hela helgen men tycker inte det händer något, jag får börja att skälla ut mig och be mig att öka farten.

I fixed not have a visible pulling eye so it had to be a flap to where you can pull out the loop. I've been out in the garage all weekend but it did not happen anything, I may start to scold me and ask me to increase speed.

4 kommentarer:

  1. Hörde att filmen som gjordes på Bonneville har visats på TV. Du kunde väl ha förvarnat så att man hade varit beredd. Vad månne filmen heter?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag visste inget, hoppas att dom klippte bort mig.

      Radera
  2. Fundering från en novis. Dragöglan är den till för hembogsering? Hur kommer Du iväg? Dragöglan eller puttas den igång bakifrån eller kopplingsslirar Du iväg med stödhjulen/skidorna ute tills styrfart uppnås?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dragöglan är till för säkerhetspersonalen när dom har insett att det inte går att rulla eländet så kopplar dom och släpar i väg den. Startproceduren har vi inte riktigt klart för oss än, helst skulle jag villa ha en hoper unga gossar som med glada tillrop sprang igång den, men det får nog bli en planka fram på den blå Forden som knuffar iväg den. Naturligtvis med stödskidorna nere

      Radera